Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekoweb.nu – tidningen som bevakar den ekologiska marknaden åt 70 000 läsare

Välkommen som annonsör i vår tidning Ekoweb.nu
- din tidning om ekologisk produktion från mylla till hylla

Visste du att ekologisk produktion bedrivs på nästan 20 procent av Sveriges jordbruksareal och att minst hälften av bondekåren är allvarligt intresserade av ekologisk produktion?


Ekologiskt jordbruk är en växande produktionsform med starkt investeringsbenägna aktörer. Lönsamheten är god och ekologiska producenter har ofta en utpräglad affärstanke från frö till limpa och ligger i framkant när det gäller satsning på teknik, byggnation och maskiner. Nu har du som annonsör en unik möjlighet att nå denna hårt satsande grupp i ett nischat forum.

Ekoweb.nu levererar unik rapportering och bevakar den ekologiska branschen, från mylla till hylla. Här läser jordbruksföretagaren om vad som gäller för att göra bäst affärer på den ekologiska marknaden idag och i morgon, den tekniska utvecklingen inom eko- odlingen och de affärsmöjligheter som finns. Våra reportage når, och attraherar även den konventionelle odlaren.

Ekoweb.nu bifogas i en av Sveriges största jordbrukstidningar, Jordbruksaktuellt. Ekoweb.nu står för innehåll och annonsförsäljning i tidningen, Jordbruksaktuellt står för sättning och distribution. Tidningen Ekoweb.nu är den ekologiska skrift med störst upplaga som ges ut i Sverige (70 000 ex). Tidning ges ut tio gånger under 2018.

Så välkommen att annonsera bland våra reportage som bjuder på några av jordbruksbranschens tuffaste producenter, lite av den bästa tekniken och några av de smartaste lösningarna, från mylla till hylla!

Olle Ryegård, Redaktör Ekoweb

Välkommen med din beställning!

Vill du boka en annons, kontakta:

Olle Ryegård
Ansvarig utgivare
070-7991868

 

2019-04-22