Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Premiär för Ekowebs ekomarknadsseminarium den 28 januari

För första gången kommer Ekoweb att anordna ett marknadsseminarium. Det blir ett seminarium där unika fakta kommer att presenteras när det gäller försäljningen av ekologiska livsmedel inom detaljhandel och storhushåll under 2008. Dessutom kommer en prognos för försäljningen 2009 att presenteras. Samtidigt lanseras Ekowebs skrift ”Ekoweb - svensk ekomarknad 2008 samt prognos för 2009” där Ekoweb beskriver den svenska marknaden för ekologiska livsmedel.

-Efter många förfrågningar kommer vi nu att dela med oss av den kunskapsbank vi besitter om ekomarknaden efter 10 år i branschen. Under dagen kommer vi att presentera rykande färska siffror från den ekologiska försäljningen 2008 liksom en het prognos för 2009. Seminariet är för dem som vill vara tidigt uppdaterade med försäljningen 2008 och vara väl rustad inför marknadsutvecklingen 2009, säger Cecilia Ryegård som är Ekoweb´s redaktör.

För mer information och anmälan klicka här .

2008-12-09