Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Janne Schaffer till Exportrådets monter på BioFach

En av årets allra största eko-begivenheter är BioFach i Nürnberg. Här möts hela den ekologiska världsmarknaden under samma tak. När mässan genomförs 2009, den 19-22 februari, beräknas 2900 utställare och 46 000 besökare från hela världen att finnas på plats.

Även i år ger Exportrådet svenska företag möjligheten att för en subventionerad penning marknadsföra sina produkter för en världspublik. Årets monteryta har ökats rejält och nytt för i år är också att man gör en gemensam satsning, Organic North, tillsammans med Finland för att ytterligare öka synligheten. Montern kommer under fredagen att få celebert besök i form av Janne Scaffer, en av Abbas originalmedlemmar. Han kommer att ge en exklusiv spelning och medverka i olika aktiviteter i montern.

Anmälningstiden för deltagande i Exportrådets monter för svenska företagare är förlängd till den 9 december. Om du är intresserad av att vara med, kontakta Mona Hedenskog på 08-588 660 40, 0708-838728 eller mona.hedenskog@swedishtrade.se.

2008-12-16