Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig till Exportrådets monter på BioFach senast 28 november!

En av årets allra största eko-begivenheter är BioFach i Nürnberg. Här möts hela den ekologiska världsmarknaden under samma tak. När mässan genomförs 2009, den 19-22 februari, beräknas 2900 utställare och 46 000 besökare från hela världen att finnas på plats.

Även i år ger Exportrådet svenska företag möjligheten att för en subventionerad penning marknadsföra sina produkter för en världspublik. Årets monteryta har ökats rejält och nytt för i år är också att man gör en gemensam satsning, Organic North, tillsammans med Finland för att ytterligare öka synligheten

-Vi hoppas att fler svenska företag tar chansen att vara med. På mässan finns mycket goda möjligheter att knyta kontakter och göra upp affärer. Men det är ont om tid. För att företagen ska hinna komma med i katalogen måste vi ha en anmälan senast den 28 november, alltså på fredag!, säger Mona Hedenskog på Exportrådet.

Om du är intresserad av att vara med på BioFach i Exportrådets regi kontakta Mona Hedenskog på 08-588 660 40, 0708-838728 eller mona.hedenskog@swedishtrade.se.

-Det finns flera sätt att delta. Bland annat kan man välja att visa sina produkter på en gemensam exponeringsplats i montern. Det är ett sätt att vara med utan att det behöver kosta så mycket. Då kan också Exportrådets personal stå till tjänst i mässarbetet och man behöver som företagare inte vara på plats hela tiden, säger Mona Hedenskog.

2008-11-25