Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

EkoNord: Anmäl dig och få ersättning för dina kostnader nu!

EkoNord förväntas bli det största evenemanget med ekologiskt tema hittills i Sverige. EkoNord arrangeras samtidigt som Interfood och Wine & Spirits på Svenska Mässan i Göteborg 17-20 maj 2009. Till evenemanget förväntas 14 000 besökare komma, företrädelsevis från livsmedelsbranschen men under mässans sista dag kommer den även att öppnas för allmänheten. EkoNord kommer att utgöras av ca 200 utställare. Här kan man knyta kontakter och göra upp affärer. Arrangörerna har haft BioFach i Nürnberg, världens största ekologiska mässa, som förebild.

Fram till den 31 januari finns det möjlighet för utställare, från hela landet, att få ersättning för kostnader i samband med mässan. Primärproducenter kan få ersättning upp till 75 procent av kostanden och små företag, livsmedelsförädlare, föreningar och nätverk kan få ersättning upp till 50 procent. Men det brinner i knutarna för kostnaden måste ha uppstått under 2008!

För mer information om detta kontakta Marta Göransson på telefon 0521-605677.

2008-11-18