Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Flera nya ekoprodukter hos Arla

Under vecka 45 lanserade Arla fyra stycken nya ekoprodukter. Det är två filer och två yoghurt. De nya filsmakerna är Naturell och hallon/fläder, båda med 2 procents fetthalt. Den nya yoghurten kommer i smakerna jordgubb/rabarber och äpple/hjortron. -Det blir fyra nya produkter i premiumsortimentet. Dekormässigt, smakmässigt och inehållsmässigt vill vi förmedla att ekologiskt står för smak och mervärde. Vi lanserar dessutom en konventionell fil, som ett komplement till den ekologiska för att ”spara” på den ekologiska råvaran till dem som verkligen vill handla ekologiskt. Det är stort intresse för ekologiska mejeriprodukter och vi ser inga tecken på att efterfrågan håller på att mattas av, säger Ann Freudenthal som är ansvarig för Arlas ekologiska sortiment.

2007-12-06