Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiska sojanyheter i mjölkdisken

Alpro soya är marknadsledaren på sojabaserade produkter som drycker, yoghurt och matlagningsgrädde. Produkterna är kolesterolfria och vegetabiliska och är ett alternativ till traditionella mejeriprodukter. Nu utökas Alpro soya-sortiment med två nya ekologiska alternativ: Alpro soya Yofu Blåbär är ett vegetabiliskt alternativ till yoghurt. Den är gjord på sojabönor och i och med det naturligt fri från både kolesterol och laktos och innehåller levande bakteriekultur som gör gott för magen. Alpro soya dryck, som är Alpros storsäljare kommer nu även i en ekologisk version. Sojadrycken är ett alternativ för den som vill undvika komjölk. Den går även bra att använda i matlagning och till bakning.

2007-11-23