Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Stort intresse för Interfood

Två månader innan start har närmare 300 utställare anmält sig till årets Interfoodmässa, vilket är en ökning med 16 procent jämfört med tidigare mässa. -Ökningen beror delvis på att vi har ett nytt koncept, men framför allt är det vårt ekologiska tema som gör att vi hamnar helt rätt i tiden. Vi har lyssnat på branschen och anpassat mässan efter vad som händer i omvärlden, säger Peter Berggren, mässansvarig för Interfood 07 som går den 4-6 september på Svenska Mässan i Göteborg. Årets ekologiska tema lovas sort utrymme i såväl seminarieprogrammet som bland utställare. Rent publikmässigt räknar mässan med att locka 20 000 fackbesökare. En Ekologisk stad med över 75 utställare kommer att byggas upp mitt i mässhallen. Här är tanken att små och medelstora ekologiska producenter och aktörer ska ge en framtidsbild av ekologisk produktion och bjuda på en ekologisk resa in i framtiden. I den Ekologiska staden kommer även Kocklandslaget att finns med.

2007-08-16