Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiska utställare sökes till Interfood

Årets restaurangmässa Interfood på Svenska Mässan i Göteborg kommer att gå under ekologiskt tema. Stort fokus kommer läggas på ekologiskt producerade livsmedel och Interfood söker nu utställare som är intresserade av att visa upp sina produkter i ”Den ekologiska staden”. Förhoppningen är att ca 75-100 ekologiska utställare skall finnas representerade med KRAV- eller EU-certifierade produkter. Interfood är en branschmässa och arrangörerna räknar med att ca 20 000 besökare kommer att finnas på plats mellan den 4-6 september 2007. Det finns möjlighet att utnyttja stöd till mervärden i jordbruket som kan sökas från Jordbruksverket. Stödet ersätter utställningskostnader och förberedelse samt rese- och boendekostnader med 75 % av den verkliga kostnaden fram till den 31:e januari. För mer information kontakta Marta Göransson på Länsstyrelsen i Västra Götaland, 0521-60 56 77.

2006-12-06