Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiskt så in i Sverige

Som en förberedelse inför 2007 års Interfood, restaurangmässa med ekologiskt tema på Svenska Mässan, hålls en konferens med ekologiskt tema den 5 december i Göteborg. Konferensen ”Ekologiskt så in i Sverige” vänder sig till deltagare inom livsmedelsindustrin, dagligvaruhandeln eller måltidsindustrin som är på väg in på, eller redan är en del av den ekologiska marknaden. Var befinner sig de olika aktörerna i måltidsbranschen och vilken utveckling har vi att vänta? Detta och mycket mer ska belysas under dagen. Bland föreläsarna finns flera intressanta namn inom politik och näringsliv. Bland annat kommer Jan Andersson (c) ledamot i riksdagens jordbruksutskott att tala om det politiska perspektivet när det gäller ekologisk produktion och Ica:s chef för miljö och socialt ansvar, Kerstin Lindvall, berättar om konsumenterna som tar större ekologiska kliv. För mer information och anmälan se www.foodnet.se

2006-11-28