Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Många nya produkter hos Dagsmeja

Ekologiska grossistföretaget Dagsmeja i Göteborg utökar sortimentet rejält under hösten. Ett flertal nya produkter kommer lanseras bland annat inom rengöring. Företaget har ökat sin omsättning med 40 procent under 2006 och tangerade 4 miljoner kr i omsättning. Under 2007 tror man på en ökning runt 30 procent. -Vi börjar med tre nya sorters müsli, nya sorters the och hygienartiklar. Den största nyheten i vårt sortiment blir en rengöringsserie som heter Sonett. Den är gjord av ekologiska ingredienser och vi kommer ha hand- och maskindiskmedel, pulver-tvättmedel, blekmedel, sköljmedel, ylletvätt och fläckborttagning. Dessutom en allrengöring, toalettrengöring och fönsterputs, säger Patric McGrail som äger Dagsmeja.

2006-12-20