Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nordic Organic Food Fair: Slutsåld Ekomässa i Malmö

Den 17-18 november genomför Nordic Organic Food fair igen I Malmö. Mässan är slutsåld och har cirka 450 utställare vara drygt 300 utställare är företag som arbetar med ekologiska produkter. Temat för året är växtbaserade livsmedel.

- Intresset för att ställa ut vid oss är stort och vi har aldrig haft så många företag och utställare bokade. En fjärdedel av företagen kommer från Sverige och resten är företag som vill exportera sina produkter till Sverige, säger Melvina Viking, mässansvarig Nordic Food Fair.

Under de två dagar som mässan genomförs i Malmö räknar man med att få cirka 5000 besökare, mestadels från Sverige men också en hel del utländska besökare.
- De som kommer delta och besöka mässan är företag som arbetar med den ekologiska marknaden i någon form. Det är en branschmässa och privatpersoner får tyvärr inte besöka mässan. Vi kommer också ha lite föreläsningar som man har en möjlighet att ta del av. Det är skönt att vara igång igen, säger Melvina Viking.

2021-10-20