Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Fullt på Biofach - några rum kvar


Världens största branschmässa för ekologiska produkter, Biofach lockar varje år ca 50 000 esökare från hela världen till Nürnberg, Tyskland. Den svenska paviljongen flyttar till hall 6, som tidigare bara var öppen för tyska företag. Den blir nu delad mellan tyska och internationella utställare. Även Danmark och Finland flyttar dit.

-När det gäller Biofach har vi sju företag anmälda i paviljongen. Eventuellt har vi 1-2 till på väg in, men vi är ändå nöjda som det ser ut nu. Mässan har arrangerats om lite med två nya hallar. Trots det är det fullt och återigen finns en väntelista, säger Marie Jaeger, Trade Fait Agency och Biofachs representant i Sverige, som arrangerar den svenska montern i samarbete med Business Sweden.

Hotellrummen går åt som smör i Nürnberg i samband med Biofach. För den som står utan rum så har Trade Fair Agency några kvar att förmedla. Det går bra att kontakta marie.jaeger@tradefairagency.se

Följande svenska företag är anmälda:

    Polarica
    Dejunked
    Renjer Snacks
    Lily och Hanna
    Organic Swede
    Saltwell
    Gustatos/The Plant

VIVANESS:

    Humble Brusch
    Inekogruppen

2019-12-19