Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nu har anmälan öppnat till Ekogalan 2020 - Kom på festligt 10-års jubileum!


Boka in torsdagen den 30 januari 2020! Då har Ekologiska Branschdagen och Ekogalan även 10-års jubileum på Grand Hotel. Här möts hela ekobranschen, från mylla till hylla!

Till anmälan här>>

Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den svenska ekomarknaden. Som brukligt kommer dagen att vara något alldeles extra.

- 2020 är dessutom 10-års jubileum för Ekologiska Branschdagen och Ekogalan och som besökare kan man vänta sig extra festligheter just därför. Jag jobbar just nu på att kanske kunna presentera lite nya grepp runt dagen också, säger Olle Ryegård, arrangör Ekoweb.

Dagen brukar locka en bred skara deltagare, från lantbrukarled, förädlare och butik. Här träffar man  kollegor, knyter affärskontakter och uppdaterar sin kunskapsbank om ekomarknaden. Allt med hög trivsel- och glamfaktor under anrika Grand Hôtels (Stockholm) kristallkronor i spegelsalen. Släpp av Ekowebs rykande färska marknadsrapport, en stor mängd föreläsare, utställare och fullsatt (240 pers) är några av ingredienserna i en späckad dag som framgångsrikt tar dig in i den framtida ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den  svenska ekomarknaden. Det som sker i spegelsalen sista torsdagen i januari sedan snart tio år tillbaka har, enligt många deltagare, tveklöst varit en pådrivande faktor för den ekomarknadens fantastiska utveckling i Sverige. Genom att kontinuerligt samla beslutsfattare i olika positioner i ekobranschen har steget blivit kort från tanke till genomförande. Det finns många exempel där Ekologiska Branschdagen sått frön som sedan snabbt vuxit till framgångsrika affärskoncept på den svenska ekomarknaden.
Inbjudan och dagsprogram: programmet kommer att presenteras på www.ekoweb.nu och uppdateras kontinuerligt. Att delta på dagen kostar 5500 kr plus moms och på kvällen 1500 kr plus moms


Vinnarna från Ekogalan 2019

 


2019-09-05