Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Missa inte Ekologiska Framtidsdagen!


Den 28 augusti är det dags för Årets upplaga av Ekologiska Framtidsdagen. Den genomförs på Münchenbryggeriet i Stockholm. Fokus för dagen blir den kommande kampanjen för ekologiska livsmedel – Eko-september. Den ska med humor, värme och engagemang visar mervärdena med  ekologiska livsmedel och ekologisk produktion.

Dagen inleds med en presentation av Michaël Wilde, hållbarhets- och kommunikationschef på EOSTA. Han kommer att berätta om hur ekologiskt bidrar till FN:s globala mål för hållbar utveckling.

På scen kommer lantbrukare tillsammans med forskare att prata om hur ekologiskt bidrar till biologisk mångfald, rent vatten, bördiga jordar, extra god djurhållning och naturligare mat. De får sällskap av matproducenter och representanter från dagligvaruhandeln som visar hur de ska delta i kampanjen.

Lunch och fika är signerad av Sébastien Boudet som också kommer att prata om varför han uteslutande arbetar med ekologiska och KRAV-märkta råvaror.

Målet med dagen är att ge den som vill delta i kampanjen verktygen för att kommunicera vinsterna med ekologisk produktion och konsumtion. 

 Anmäl dig här>>

2019-08-05