Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Missa inte Ekologiska Framtidsdagen!


Den 28 augusti genomförs Ekologiska Framtidsdagen, den blir startskottet för den nationella kampanjen Ekoseptember, Sveriges första riktigt stora samlade informationskampanj om ekologiska livsmedel.

Ekologiska Framtidsdagen genomförs på Münchenbryggeriet, Söder Mälarstrand 25 i Stockholm. Tanken är att dagen ska vara ett avstamp för Ekoseptember. Kampanjen ska med humor, värme och engagemang informera och entusiasmera konsumenter om/för det ekologiska konceptet. Allt från djurvälfärd till antibiotikaanvändning och friska jordar ska lyftas fram.

Programmet under Ekologiska Framtidsdagen innehåller en rad punkter som ska lägga grund för kampanjen, som finansieras med medel från Regeringen, via Jordbruksverket. KRAV och Organic Sweden arrangerar Ekologiska Framtidsdagen.

Anmälan kan göras här>>


2019-07-16