Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

God jul önskar Ekoweb!Så var det dags för julledighet för många och det här året är dessutom snart till ända. Ekoweb planerar för fullt för 2019 och många av tankarna kommer att kretsa runt detta även i jul, med lite avbrott för julklappsutdelning och ett och annat julbord.

Januari går rasande snabbt. Ekogalan och Ekologiska Branschdagen står snart inför dörren  och innan dess ska Ekowebs Marknadsrapport vara klar, med hela branschens samlade försäljningsstatistik.

Ekowebs tidning, som nu går in på sitt nionde år, kommer att ges ut med 10 nummer och Slätte Ekodag planeras till den 18 juni. Kort sagt, det kommer att bli ännu ett år där hjulen snurrar i snabb takt och det kommer aldrig att bli  tråkigt.

Hoppas vi ses under 2019!

Ekoweb önskar alla läsare en lugn och fridfull jul!

Cecilia Ryegård
Olle Ryegård

2018-12-21