Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Boka in Ekodagarna 5-7 mars!


I mars är det som brukligtdags för Ekologiska Latbrukarnas stämmodagar. I år hålls evenemanget i Gimo i dagarna tre...

Ekologiska Latbrukarna  hälsar dig välkommen till Uppland för ekodagar och riksstämman 2019. Under tre heldagar samlas man på Gimo Herrgård för inspirerande företagsbesök och temaföredrag med allt från forskare till rådgivare och ekopionjärer i praktiken. Dag 3 är det sedan dags för föreningens riksstämma.

Det finns ett övergripande tema och det är KRIS OCH KLIMAT - hur bygger vi ett resilient ekolantbruk? Uppodlarna, som står som värdar för årets stämmodagar, har länge jobbat med frågor om resiliens - eller robusthet för kriser och störningar - på olika sätt. Inte minst frågor om robusta odlingssystem, energiförsörjning och resurssmart djurhållning. Under temadagen utforskar vi dessa ämnen mer tillsammans!

Till inbjudan och anmälan här>>

2018-12-12