Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Succé för årets NOFF


Nu har organisationen bakom NOFF, Nordic Organic Food Fair, färdigställt slutrapporten för mässan, som genomfördes i Malmö den 14-15 november. Årets upplaga av mässan beskrivs som en stor framgång. Antalet utställare uppgick till 500, vilket betyder slutsålt på mässyta.Besöksantalet uppgick till nästan 4 500 från 66 länder. Vidare har man identifierat ett stort antal besökare av dignitet. Det vill säga beslutsfattare som förfogar över stora summor för uppköp av livsmedel. nästan en tredjedel av besökarna uppgav företagsinköp på mer än 500 000 euro, och 9 procent uppgav inköp på mer än 5 miljoner euro. 

-Mässan har etablerat sig som den största nordiska fackmässan för naturligt och ekologiskt, och är ett viktigt evenemang för branschen. Många utställare har redan berättat om rekordstora beställningar  och kallar mässan en enorm framgång”, säger Fiona Allen, portfolio director för Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair. 2018-11-29