Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

I dag startar norra Europas största branschmässa för ekologiskt


Den 14-15 november slås dörrarna upp till Malmömässan, där det givits plats åt norra Europas största branschmässa för ekologiska produkter.

Mässan är  en samlingsplats för företag aktiva i ekosegmentet och ett showroom för ekologiska produkter.

Svenska företag men även en stor representation av utländska företag som vill in på den svenska och nordiska marknaden finns på plats. Danmark har en betydande monter, liksom Italien, Tyskland och Kina. Monterytan har snabbt sålt slut och årets mässa kommer åter igen slå rekord i storlek, liksom varje tidigare mässa gjort. Ca 500 utställare kommer att delta.

På mässan kan man spana in trender och nya produkter, delta på en mängd seminarier och träffa andra aktörer i branschen. Mässan väntas locka ca 5000 besökare.

Ekoweb kommer att vara på plats och delta med en monter, Cecilia Ryegård deltar i Ekologiska Lantbrukarnas paneldebatt under torsdagen, samt som föreläsare på Organic Theater på torsdag kl 12. Hoppas vi ses!2018-11-14