Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Tips från redaktionen: Så håller du dig frisk i vinter...


Ekoweb bryr sig om dina läsare! Här ser du redaktionens väl förborgade hemlighet och livselixir... nyckeln till evig ungdom som samtidigt motar vinterkräkis och andra sega dagisbakterier. Sedan introduktionen i redaktionens morgonrutiner har inte en sjukdag noterats och en strålande hälsostatus över lag har infunnit sig.

Tuffingar tar en ren shot stor som en äggkopp av vardera flaska varje dag. Inte gott, men uppfriskande och helt ok för en hardcore hälsofreek med mantran som ” äter gör man inte för att det är gott... utan för att hålla sig sund o vid liv så länge som möjligt...”

För den som är lite livsnjutare blir dosen behagligare att svälja ner om den blandas med till exempel morgonjuicen!

Finns i välsorterade vanliga livsmedelsbutiker eller i hälsokostbutiker. Rykten gör också gällande att producenten, Kung Markatta, letar efter samarbeten runt råvara med svenska lantbrukare... Det ser vi fram emot i så fall!

2018-11-20