Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Snart dags för Nordic Organic Food Fair


Den 14-15 november är det dags för Nordic Organic Food Fair på Malmömässan. Det är norra Europas största mässa för naturliga och ekologiska livsmedel. Mässan är en branschmässa och en samlingsplats för företag aktiva i ekosegmentet och ett showroom för ekologiska produkter.

Svenska företag men även en stor representation av utländska företag som vill in på den svenska och nordiska marknaden finns på plats. Danmark har en betydande monter, liksom Italien, Tyskland och Kina. Monterytan har snabbt sålt slut och årets mässa kommer åter igen slå rekord i storlek, liksom varje tidigare mässa gjort. Ca 500 utställare kommer att delta.

På mässan kan man spana in trender och nya produkter, delta på en mängd seminarier och träffa andra aktörer i branschen. Mässan väntas locka ca 5000 besökare.

2018-10-11