Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nu kan du nominera dina favoriter till Ekogalan 2018!


Till kriterierna för priserna och nomineringen här>>

Till nomineringen här>>

Nu är det dags att plocka fram dina bästa förslag på vinnare vid Ekogalan den 25 januari 2018. Priser kommer att delas ut i fem kategorier: Årets Garant Ekostjärna, Årets Ekobutik, Årets Omläggare.

Meningen med priserna är att sätta de bästa företrädarna för branschen i rampljuset och att lyfta fram de främsta förebilderna inom några olika områden. Tanken är att pristagarna ska inspirera och motivera andra för att höja nivån och uppmuntra utveckling.

Det blir sjunde gången som Ekogalan genomförs 2018 på Grand Hotel i Stockholm. Tre nominerade i varje kategori kommer att utses av en jury och de nominerade deltar på Ekologiska Branschdagen, som avslutas med Ekogalan. vinnaren avslöjas på plats på Ekogalan den 25 januari. De nominerade kommer att offentliggöras den 7 december. Nominera kan du göra fram till 1 december.

Sponsorer av priserna på Ekogalan 2018 är: Axfood, Ekoweb, KRAV, Svenska Odlarlaget/Ekoodlarna.se.

2017-10-01