Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmälan till Ekogalan 2018 öppen!


Nu har anmälan till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2018 öppnat. Dagen genomförs torsdagen den 25 januari, traditionsenligt i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Som vanligt kommer dagen att bjuda på ett digert föreläsningsprogram med några av de tyngsta namnen i branschen, god mat och dryck samt inte bara trevligt - utan extremt goda möjligheter till nätverkande. Dagen kan lägga grunden till kommande affärer och är ett måste för sen som vill hänga med i vad som händer i ekosektorn.

Under dagen släpper Ekoweb också Marknadsrapporten 2018, en sammanställning över utvecklingen för svensk ekomarknad 2017 samt prognoser för 2018 och 2025.

2018 kommer även Ekoweb att fira 20-års jubileum och marknadsrapporten 10-års jubileum under dagen.

Anmäl dig här>>

2017-09-05