Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Årets Spjutspets till ekoprofiler

 

I dag delar LRF ut pris till Årets Spjutspets. Priset går i år till en av Sveriges främsta ekoprofiler, Therese och Emil Olsson, som bland annat driver Slätte Gård och Ekoväx. I jordbruksföretaget bedrivs ekologisk spannmålsodling på ca 1000 hektar och Ekoväx marknadsför pelleterad ekogödsel.

I motiveringen står det bland annat “Magkänsla, glädje och långsiktighet är nyckelord bakom Emils och Thereses företagsbygge.” Priset är på 100 000 kronor och delas ut på LRF:s förbundsstämma.

Emil och Therese är samarbetspartners med Ekoweb under fältdagen Slätte Ekodag, som i år genomförs den 20 juni, och vi önskar ett stort grattis och berömmer samtidigt juryn för ett mycket bra val av pristagare!

 

2017-05-31