Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nu kan du nominera dina favoriter till Ekogalan 2020!


Till kriterierna för priserna och nomineringen här>>

Till nomineringen här>>

För tionde gången delas fjärilspriset ut till en vinnare i tre olika kategorier på Ekogalan den 30 januari 2020. Vem som helst kan nominera, sig själv eller någon annan. En jurygrupp väljer sedan ut tre tänkbara vinnare i de olika kategorierna. De tre nominerade blir inbjudna till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2020. Vinnaren i respektive kategori offentliggörs på plats i Spegelsalen på Grand Hôtel, på Ekogalan efter marknadsseminariet, den 30/1. Gemensamt för alla kategorierna är att lyfta fram branschens bästa förebilder.

Meningen med priserna är att sätta de bästa företrädarna för branschen i rampljuset och att lyfta fram de främsta förebilderna inom några olika områden. Tanken är att pristagarna ska inspirera och motivera andra för att höja nivån och uppmuntra utveckling.

Det blir 10 gången som Ekogalan genomförs 2020 på Grand Hotel i Stockholm. Tre nominerade i varje kategori kommer att utses av en jury och de nominerade deltar på Ekologiska Branschdagen, som avslutas med Ekogalan. vinnaren avslöjas på plats på Ekogalan den 30 januari. De nominerade kommer att offentliggöras den 37december.

Sponsorer av priserna på Ekogalan 2020 är: KRAV, , KRAV, Svenska Odlarlaget/Sydgrönt

2016-09-30