Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Preliminärt program till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2017 klart


Nu finns ett preliminärt program klart för Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 26 januari 2017. Dagen är en plattform för den ekologiska branschen, ett möte för hela marknaden och ett avstamp i affärsåret 2017 för den ekologiska livsmedelsförsäljningen.

Dagen genomförs på Grand Hôtel i Stockholm, i spegelsalen. Det är en utbildningsdag med föreläsningar från "Mylla till Hylla", branschstatistik, prognoser och möjlighet att knyta viktiga kontakter för alla som är eller vill vara aktörer på ekomarknaden.

Intresset för dagen är mycket stort. Förra året var alla platser bokade i november. I år har åtgången på platserna varit ännu snabbare.

Anmäl dig här>>

Programmet kommer att utvecklas och kompletteras.

Ladda ner programmet här>>
(uppdaterad 160929)Vinnarna på Ekogalan 2016

 

2016-09-20