Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nu går det att anmäla sig till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan!


Boka in torsdagen den 26 januari 2017! Då kör vi igen! Under Ekologiska Branschdagen och Ekogalan möts hela ekobranschen, från mylla till hylla. Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden. Nu öppnar anmälan!

Anmäl dig här>>

Här möts alla, från lantbrukare via förädlare till butik. Träffa kollegor, knyt affärskontakter och uppdatera din kunskapsbank om ekomarknaden. Allt med hög trivsel- och glamfaktor under anrika Grand Hôtels (Stockholm) kristallkronor i spegelsalen. Släpp av Ekowebs rykande färska marknadsrapport, en stor mängd föreläsare, utställare och fullsatt (240 pers) är några av ingredienserna i en späckad dag som framgångsrikt tar dig in i den framtida ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden. Säkra din plats, nu öppnar anmälan!

Program kommer inom kort. Program skickas per mail till anmälda, så snart det är klart.

2016-09-06