Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Fullbokat på Ekogalan 2016


Ekologiska Branschdagen och Ekogalan röner stort intresse. I dagsläget är alla 240 platser bokade till dagen och intresserade sätts upp på väntelista.

- Vi ser om vi kan hitta olika lösningar för att få in mer folk. Vi har även deltagare från Danmark, Norge, Finland och England. Det är jättekul att intresset är så stort, men det speglar också intresset för ekomarknaden generellt sett, säger Cecilia Ryegård, verksamhetsansvarig Ekoweb.

Ekologiska Branschdagen och Ekogalan firar femårsjubileum 2016. Programmet är som vanligt fullspäckat med intressanta talare och årets tema är "mervärden inom ekologiskt jordbruk" detta med tanke på den råvarubrist som råder. Dagen samlar deltagare från hela branschen, från Mylla till Hylla, från lantbrukare till butiksinnehavare. Under dagen presenteras också försäljningsstatistiken för den ekologiska livsmedelsförsäljningen 2015 i Ekowebs Marknadsrapport.
2015-12-07