Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nu kan du nominera dina favoriter till Ekogalan 2017!


Till kriterierna för priserna och nomineringen här>>

Till nomineringen här>>

Nu är det dags att plocka fram dina bästa förslag på vinnare vid Ekogalan den 26 januari 2017. Priser kommer att delas ut i fem kategorier: Årets Garant Ekostjärna, Årets Nybyggnation för Hållbart Jordbruk, Årets Ekobutik, Årets Omläggare och Årets Rådgivare.

Meningen med priserna är att sätta de bästa företrädarna för branschen i rampljuset och att lyfta fram de främsta förebilderna inom några olika områden. Tanken är att pristagarna ska inspirera och motivera andra för att höja nivån och uppmuntra utveckling.

Det blir sjätte gången som Ekogalan genomförs 2017 på Grand Hotel i Stockholm. Tre nominerade i varje kategori kommer att utses av en jury och de nominerade deltar på Ekologiska Branschdagen, som avslutas med Ekogalan. vinnaren avslöjas på plats på Ekogalan den 26 januari. De nominerade kommer att offentliggöras den 37december.

Sponsorer av priserna på Ekogalan 2017 är: Axfood, Bygglant, KRAV, Svenska Odlarlaget/Ekoodlarna.se.

 

2016-09-27