Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nya sponsorer till Ekogalan


När Ekogalan genomförs för fjärde gången den 29 januari 2015 på Grand Hotel i Stockholm är det med flera nya priskategorier. Det är Ekoweb som genomför Ekogalan som en del av den Ekologiska Branschdagen, en utbildningsdag med fokus på affärer, nätverkande och inspiration för alla från mylla till hylla, för alla intresserade av ekologiska råvaror och produkter.
Till Ekogalan 2015 kommer det att bli prisutdelning i tre nya kategorier: Årets Nybyggnation för Hållbart Jordbruk (Bygglant), Årets Omläggare (KRAV) och Årets Ekobutik (Svenska Odlarlaget/Ekoodlarna). Dessa kompletterar de tidigare priserna Årets Ekoföretag (SMA Mineral), Årets Garant Ekostjärna (Axfood) och Mylla till Hylla (Ekoweb). Ännu kan det tillkomma nya kategorier eftersom förhandlingar pågår.

- Vi har haft många intressenter som velat dela ut priser på Ekogalan. Det känns jätteroligt att få välkomna två helt nya sponsorer, Bygglant och Odlarlaget med priser i två nya fräscha kategorier där vi kan få många intressanta nomineringsförslag. KRAV har varit en samarbetspartner även tidigare men väljer nu att utöka engagemanget i Ekogalan med det just nu så aktuella Årets Omläggare, säger Cecilia Ryegård, från Ekoweb, som arrangerar Ekologiska Branschdagen och Ekogalan.

2014-11-03