Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Vill du vara med på BioFach 2015?


Trade Fair Agency AB arrangerar en svensk samlingsmonter på BioFach den 11-14 februari 2015. Tanken med samlingsmontern är att underlätta svenska företags deltagande på BioFach och erbjuda ett prisvärt och enkelt alternativ.

Sverigemontern kommer vara belägen i hall 5 nära de två stora danska paviljongerna. I hall 5 finns även Holland som är värdland för BioFach 2015 lokaliserade.

- Den svenska samlingsmontern kommer att ha ett toppläge med sin placering i den mest attraktiva hallen. Den svenska samlingsmontern arrangeras i samarbete med våra finska kollegor, som kommer ha en samlingsmonter i anslutning till den svenska, säger Marie Jaeger, Trade Fair Agency.

- Vi kan erbjuda ett begränsat antal företag plats i sverigemontern och arbetar just nu med att ta fram ett förslag på monterutformning och kommer inom de närmsta veckorna att fastställa utformningen/designen och därmed kostnaden för att deltaga i Sverigemontern. Tanken är att det ska vara ett enkelt och prisvärt alternativ till att ställa ut på egen hand på BioFach, säger Marie Jaeger.

- Genom samlingsmontern kan ge varandra draghjälp och på så sätt få större uppmärksamhet. Förra året hade vi med Malmö Chokladfabrik, Almnäs Bruk, KRAV och Polarica. I år har vi intresseanmälan från ytterligare ett par företag, alla med intressanta produkter som kompletterar varandra bra, säger Marie Jaeger.

BioFach brukar ha över 2000 utställare och cirka 45 000 besökare och brukar benämnas som skyltfönstret ut mot den ekologiska exportmarknaden.

Om du är intresserad av att delta på BioFach, ta kontakt med marie.jaeger@tradefairagency.se

2014-10-16