Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Snart dags för Nordens största ekomässa


Nordic Organic Food Fair genomförs på Malmömässan den 26-27 oktober. Detta är nordens största branschmässa för företag med ekologiska livsmedel. Förra året lockades inköpare och utställande företag från 40 länder för att visa upp vad man har att erbjuda i form av ekologiskt utbud. Flera länder satsar på paviljonger där landets specialiteter exponeras. Organic Denmark har bokat en yta där ett 20-tal företag kommer att visa upp sina produkter. KRAV har en egen paviljong där flera medlemsföretag kommer att vara delaktiga.

- Vi har cirka 300 företag anmälda och räknar med runt 5000 besökare, framför allt från norden, men även från ett stort antal länder i världen, säger Sam Sloan, marknadsansvarig för mässan.
Man kan även ta del av ett stort antal föreläsningar, lanseringar av nya produkter, trendspana och skapa kontakter på mässan.


2014-10-20