Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Upplagt för succé på Nordic Organic


Den 26-27 oktober hålls den enda större branschmässan för ekologiska produkter i Norden på Malmömässan. Första gången Nordic Organic Food Fair genomfördes var förra året och genomförandet betecknades redan då som en succé. Till årets mässa har den bokade ytan redan ökat mes 57 procent. Företag från hela norden ställer ut, men även länder som till exempel Tyskland satsar på en egen paviljong på mässan. Förra året lockade närmre 300 utställare och 3200 besökare från 34 länder.

- Vi har hela tiden trott att det fanns ett behov från företagen av ett arrangemang som detta på den nordiska marknaden, men mottagandet har varit över alla våra förväntningar. Vi har nu en fantastisk plattform att bygga vidare på och utveckla mässan, säger Sam Sloan, marknadschef för det brittiska företaget Diversified Communications, som genomför mässan.

Förra årets mässa blev en mötesplats för många inom den svenska ekobranschen.

Förutom att träffa kunder, stärka affärsrelationer och lansera produkter kan man på mässan trendspana, gå på en mängd olika seminarier.

För registrering och mer information, här>>


Sam Sloan

 

2014-08-18