Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekorrens Ekologiska nu på SF-biograferna


Nu kan du smaska på godiset från Ekorrens Ekologiska i biomörkret. Från och med november så kommer det ekologiska godiset att finnas på alla SF-biografer runt om i landet. För SF är det intressant att stärka sin hälsoprofil.

– För många är godis ett trevligt måste vid ett biobesök. Samtidigt märker vi att allt fler vill göra medvetna val även när det gäller godsaker. Ekorrens Ekologiska har produkter som står för ekologi och hälsa på ett modernt och roligt sätt. Det passar väl som komplement till vårt övriga utbud, säger Åsa Edholm, kategoriansvarig på SF Bio.

– Vi är väldigt glada för att SF Bio tar in Ekorrens Ekologiska i biogodishyllorna. Vi använder 100 procent naturliga ingredienser och ger godiset färg och smak med riktiga frukter, växter och bär. I vårt sortiment finns både vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ. Därtill klimatkompenserar vi för våra transporter, säger Charlotte André på Ekorrens Ekologiska.

2013-11-08