Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Marknadsföring av KRAV-grisen i Svinkul Jul


Tillsammans med aktörer inom svenska köttbranschen satsar KRAV på att marknadsföra det svenska KRAV-grisköttet. Under projektnamnet Svinkul jul, kommer en kampanj att presenteras i julruschen för att få Sveriges konsumenter att välja en KRAV-märkt skinka och fler KRAV-märkta produkter till julbordet.

- Det kommer bli marknadsföring med fokus på framför allt storstäderna som Stockholm och Göteborg. Vi vill lyfta frågan om nitriten i köttet, något som vi tror att många konsumenter inte är medvetna om. Därför satsar vi nu tillsammans med aktörer som Johan i Hallen, Melins och Kaprifolkött för att sätta fokus på det nitritfria KRAV-köttet och KRAV-grisen, säger Helena Wistrand på KRAV.

Svinkul Jul>>

2013-11-05