Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Full fart på Nordic Organic Food Fair


 

 


Den nya nordiska mässan för ekologiska livsmedel på Malmömässan. Nordic Organic Food Fair har dragit fullt hus när det gäller utställare och tillströmningen av besökare var också stor.

Mässan lockade 3000-tals besökare och utställare från länder över hela världen. Många välkända ansikten i svenska ekosammanhang syntes i vimlet: John Gerhard (Ekolådan), Mikael Robertsson (fd miljöchef Coop, nu egen konsult) Emelie Hanson (Naturskyddsföreningen, Rolf-Axel Nordström (Ängavallen) med flera.

Mässan är tänkt att vara ett skyltfönster för den nordiska ekomarknaden och lockar företag som vill etablera sig här eller redan finns inne på marknaden.

Det är det brittiska företaget Diversified Business Communications som arrangerar mässan och arrangörerna talar om succé.

- Vi satsade på att vara med för att kunna ge våra kunder ett skyltfönster ut mot exportmarknaden, och det fick de verkligen, säger Johan Cejie, marknadschef på KRAV, som hade en egen monter där flera KRAV-anslutna företag kunde visa sina produkter.

Redan nu är det bestämt att det blir en fortsättning. Nordic Organic Food Fair återkommer den 21-22 september 2014.

 

 

2013-10-20