Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Jordbruksministern till Ekogalan


Eskil Erlandsson kommer till Ekogalan den 30 januari!

 
Den 30 januari 2014 genomför Ekoweb Marknadsseminariet och Ekogalan. Det blir tredje upplagan av arrangemanget i den här tappningen och sjätte gången som Ekowebs marknadsseminarium genomförs.

Den här gången kommer Ekogalan att få prominent besök av Jordbruksminister Eskil Erlandsson, som för första gången bevistar arrangemanget.

- Vi är jätteglada att Jordbruksministern vill komma på Ekogalan. Det svenska ekojordbruket är en viktig spjutspets som har stor betydelse för hela jordbrukets utveckling och då vill vi givetvis ha politikerna på plats när vi sätter fokus på det, marknaden och på de duktigaste företagarna i branschen!  Formerna för jordbruksministerna deltagande är ännu inte helt klara, men förhoppningsvis ska han dela ut ett av Ekogalans priser, samt prata lite ekojordbruk, säger Cecilia Ryegård, Ekoweb.

2013-10-25