Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Seminarium: bekämpningsmedel i maten


Den 21 november genomför Ekologiskt Forum ett seminarium, Bekämpningsmedel i maten – hur undviker vi hälsorisker? På KSLA i Stockholm. Bland annat kommer FN-organen WHOs och UNEPs rapport ”State of the Sciense of Endocrine Disrupting Chemicals – 2012” att diskuteras. Seminariet vänder sig till alla som är intresserade av livsmedel och hälsa. Kunskapsläget i en viktig hälsofråga kommer att belysas. Vilken ytterligare forskning behövs? Vad kan vi göra utifrån befintlig, aktuell kunskap och hur kan konsumenterna skyddas. Vilka möjligheter har vi att öka produktionen av livsmedel utan kemiska bekämpningsmedel? Detta är några av frågorna som kommer att tas upp.

Anmälan senast den 15 november

Ladda ner inbjudan med program här>>

2013-10-16