Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

McDonalds till Marknadsseminariet och Ekogalan 2014


 

Den 30 januari genomför Ekoweb Marknadsseminariet och Ekogalan på Grand Hôtel i Stockholm. Programmet och inbjudan är klar och en intressant lista med talare kan presenteras. Bland annat kommer Patrik Holm-Thisner, inköps- och kvalitetsdirektör på Mc Donalds att berätta om företagets arbete med ekologiska livsmedel och sina satsningar framöver.

Hälften av platserna till dagen är redan bokade, så det börjar gälla att ta ett snabbt beslut om att boka just din plats till en fullspäckad dag där du kan ta del av den mest matnyttiga informationen runt ekomarknaden och samtidigt träffa alla de viktigaste aktörerna i ekobranschen. Förutom den senaste statistiken och många intressanta föreläsningar ”Från mylla till Hylla” så kommer Ekogalan med prisutdelning i fem olika kategorier att genomföras.

Mer information, anmälan, inbjudan mm, här>>

2013-10-15