Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Sista anmälningsdag till BioFach 16 oktober


Är du intresserad av att ställa ut på BioFach 2014? Träffa hela världens ekobransch på ett ställe, marknadsföra dina produkter genom det mest intressanta fönstret när det gäller ekologiska livsmedel? Då ska du skynda dig att kontakta hansuno.krisch@itmab.nu , för efter den 16 oktober är chansen borta. Den svenska samlingsmontern ger möjligheter för företag att gemensamt satsa på exportmarknaden till en lägre kostnad. Den svenska monterns placering är vid entrén i hall 1, tillsammans med Danmark och Finland.

BioFach genomförs12-15 februari 2014 i Nürnberg, Tyskland. Senaste BioFach samlade 41,500 fackbesökare från 129 länder, en liten ökning från föregående år. Huvuddelen av besökarna kommer från Europa: Tyskland, Österrike, Frankrike, Italien, Holland, Polen och Schweiz. Av de 2,396 utställarna kom ungefär 70 procent från utlandet.

Förra året deltog sex svenska företag i samlingsmontern, bland annat Solmarka Bageri, Almnäs Bruk och Kiwa Sverige AB.

2013-10-09