Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Inbjudan till Ekogalan 2014 och Marknadsseminariet


"Ekomarknadens stora mötesplats, från Mylla till Hylla"

Ladda ner inbjudan med program här>>

Nu är inbjudan till Ekowebs arrangemang  Ekogalan 2014 och Marknadsseminariet klar! dessa båda begivenheter genomförs den 30 januari 2014 på Grand Hôtel i Stockholm. Det är tredje gången som arrangemangen genomförs i den här tappningen och årets version är utökad.


Räkna med en fullspäckad dag där du möter hela ekobranschen. Ta del av massor av kunskap runt ekomarknaden, den absolut senaste statistiken, trender och prognoser. Vad vill marknaden ha? Vart är vi på väg? Vad ska jag satsa på? Är några frågor som du kommer att få svar på under dagen.

Talare under dagen är bland annat Patrik Holm-Thisner (McDonalds), Ann Freudenthal (Arla), Maria Smith (ICA), Åsa Domeij (Axfood), Louise König (Coop), Nils Berntsson (Martin & Servera), Eva Fröman (EkoMatcentrum) och Cecilia Ryegård (Ekoweb).

Priser kommer att delas ut i kategorierna Årets Garant Ekostjärna (Axfood), Årets Rådgivare (Lantmännen Lantbruk), Årets Ekoproducent (LRF), Årets Ekoföretag (SMA Mineral) och Årets Mylla till Hylla (Ekoweb).

Ladda ner inbjudan med dagsprogram här>>
Anmäl dig här>>
Nominera dina favortiter till priserna här>>

2013-10-04