Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmälan till Ekogalan och Marknadseminariet 2018


Ett startskott med kunskap, nätverkande, energi och inspiration inför ett lyckat affärsår 2018!

Anmäl dig till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2018 här>>

Att delta på Ekologiska Branschdagen och Ekogalan kostar 5500kr+moms per person. Dagen är en utbildningsdag och faktura skickas till angiven fakturaadress. Dagen startar ca kl 10:30 och programmet pågår till kl ca 17:30 (fullständigt program presenteras på hemsidan). Ekogalan avslutar Ekologiska Branschdagen. Det finns även vissa möjligheter för utställare. För gruppriser, utställarplatser och info, kontakta cecilia@agroide.se

Under dagen tar du del av ett fullspäckat utbildningsprogram om ekologisk marknad från olika synvinklar, den senaste statistiken offentliggörs av Ekoweb för försäljningen 2016, prognoser, trender med mycket mer. En stor mängd föreläsare inom olika delar av branschen deltar, se programmet, som uppdateras kontinuerligt.


Lunch, för- samt eftermiddagsfika, vinprovning till lunchen, ett glas Champagne samt tilltugg vid Ekogalan ingår i priset. Dessutom en mängd smakprover och Giwe Aways från våra utställare och sponsorer.

Ca 20:00, genomförs även en middag i spegelsalen till självkostnadspris, för den som önskar, rum finns att boka till reducerade priser.

2013-08-01