Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Boka in Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 26 januari 2017!Boka in torsdagen den 26 januari 2017! Då kör vi igen! Här möts hela ekobranschen, från mylla till hylla! Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden.

Anmäl dig här>>

Från lantbrukare via förädlare till butik. Träffa kollegor, knyt affärskontakter och uppdatera din kunskapsbank om ekomarknaden. Allt med hög trivsel- och glamfaktor under anrika Grand Hôtels (Stockholm) kristallkronor i spegelsalen. Släpp av Ekowebs rykande färska marknadsrapport, en stor mängd föreläsare, utställare och fullsatt (240 pers) är några av ingredienserna i en späckad dag som framgångsrikt tar dig in i den framtida ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden. Det som sker i spegelsalen sista torsdagen i januari sedan sex år tillbaka har, enligt många deltagare, tveklöst varit en pådrivande faktor för den ekomarknadens fantastiska utveckling i Sverige. Genom att kontinuerligt samla beslutsfattare i olika positioner i ekobranschen har steget blivit kort från tanke till genomförande. Det finns många exempel där Ekologiska Branschdagen sått frön som sedan snabbt vuxit till framgångsrika affärskoncept på den svenska ekomarknaden.

Inbjudan och dagsprogram 26/1 2016 programmet kommer uppdateras kontinuerligt.
Ladda ner programmet här>>
(uppdaterad 160929)

Nomineringen till priserna under Ekogalan 2017 öppnar i slutet av september. De nominerade offentliggörs i början av september.


Sponsorer av kategorierna på Ekogalan:  
     
       


Ekogalan 2015

Vinnare Ekogalan 2015, här>>
Kriterier för kategorierna 2015, här>>
De var nominerade 2015, här>> 


Ekogalan 2014

Vinnare Ekogalan 2014, här>>
Kriterier för priserna på Ekogalan 2014, här >>
Nominerade Ekogalan 2014, här>>

Ekogalan 2013

Film med sammandrag från dagen, den 31 januari 2013, här>>

Ekogalan 2012

Film med ett sammandrag från Marknadsseminariet och Ekogalan den 26:e januari, här>>