Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekowebs Marknadsseminarium den 1 februari 2011: anmäl dig nu!

Välkommen till Ekoweb´s presentation av rykande färska försäljningssiffror för 2010 samt en het prognos för försäljningen 2011. Boka in tisdagen den 1 februari 2011! Då upprepar Ekoweb sitt uppskattade seminarium med en tidig presentation om marknads- och råvaruläget för den ekologiska livsmedelssektorn.

- Vi har täta kontakter med alla som har något att säga till om när det gäller handel med ekologiska produkter. Därför kan vi presentera det här materialet och vi och vi tycker att det är viktigt att göra det tidigt på året, säger Cecilia Ryegård som är redaktör för Ekoweb och ansvarig för marknadsseminariet.

I publiken sitter några av branschens viktigaste personer, inte bara från Sverige utan i år även från Danmark och Frankrike.

- Seminariet brukar bjuda på mycket konstruktiva diskussioner som givit en ytterligare dimension. Dessutom har många tyckt att det varit ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och träffa andra marknadsorienterade människor i branschen, säger Cecilia Ryegård.

Sista anmälningsdag är 26 januari. För mer information och anmälan, läs mer på hemsidan www.ekoweb.nu eller maila till cecilia@agroide.se.

2010-12-20