Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.
Seminarium: Ekolivsmedel som verktyg i livsmedelsföretagens hållbarhetsarbete Onsdagen den 27 oktober kommer KSLA att hålla ett seminarium om ekolivsmedel som verktyg i livsmedelsföretagens hållbarhetsarbete. Under seminariet kommer det att diskuteras strategier för att förbättra livsmedelsföretags image, lönsamhet och framtida möjligheter med hjälp av ekologiska produkter. Varför har en del varit framgångsrika? Vilka mervärden hos ekologiska livsmedel kan redan idag lyftas fram och vilka sär svårare att marknadsföra? Vilka är förutsättningarna för en ökad förädling av ekologiska livsmedel certifierade enligt KRAV:s och EU:s regelverk? Som utgångspunkt ger seminariet aktuell kunskap om den ekologiska marknadens utveckling och drivkrafter. Seminariet vänder sig särskilt till produktchefer och säljare inom förädlingsföretag samt säljledare, regionchefer och kategorichefer på inköpssidan hos detaljhandeln. Men seminariet är också av intresse för alla som intresserar sig för utvecklingen av ekologisk produktion och konsumtion. För mer information, se www.ksla.se

2010-10-18