Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Hjordnära expanderar

Det helekologiska mejeriet Hjordnära utanför Hjo i Västergötland har fortsatta försäljningsframgångar med sitt premium sortiment av mejeriprodukter. Antalet liter ekologisk mjölk som används i mejeriet har ökat med 50 procent på ett halvår och nu hanteras totalt 150 000 liter ekologisk mjölkråvara i mejeriet per vecka. Hjordnära har i rask takt utökat sitt leveransområde till hela Västra Götaland, inklusive Göteborg, Trestads regionen och Skåne. Nu sätter man siktet mot nya marknader.

- Det är väl ingen hemlighet att vi inom kort avser att glädja stockholmarna med Hjordnäras produkter. Vi har ett enormt sug efter produkterna i Stockholm och har fått mängder av förfrågningar, säger Ove Konradsson som är Hjordnära´s vd.

2010-10-08