Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig till Ekowebs Marknadsseminarium nu!

Nu är det dags att anmäla sig till 2010-års viktigaste ekodag! Den 27 januari upprepar Ekoweb fjolårets succé med ett tidigt marknadsseminarium. Detta är en utbildningsdag för dig som vill vara uppdaterad på den ekologiska marknaden och väl rustad inför det kommande året. Ekoweb kommer att presentera de ekologiska försäljningssiffrorna för år 2009 samt ge en prognos för försäljningen 2010.

- Vi kommer även att ge en bild av svensk export och import av ekologiska produkter, något som många efterfrågar. Jag kan utlova en spännande och intressant dag, med många av branschens nyckelpersoner på plats, säger Cecilia Ryegård som är Ekowebs redaktör och ansvarig för Marknadsseminariet.

För mer information och anmälan klicka här

2009-11-30