Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologisk Potatisdag i Skara den 24 november

Jordbruksverket bjuder in intresserade odlare och rådgivare till en ekologisk potatisdag i Skara den 24 november. Ett steg mot ökad lönsamhet i den ekologiska potatisodlingen är att säkra produktkvalitet och att nå ut till kunden på ett bra sätt och detta kommer att diskuteras under dagen. Bland annat kommer avsättningsmöjligheterna att belysas av Franz Brosen och Jan Knutar från Samodlarna och representanter från Offentlig sektor, Innerstaden Göteborg och Trollhättans kommun, kommer att tala om de behov som finns inom kommuner och landsting för att uppnå målet om 25 procents ekologisk konsumtion innan år 2010 är till ända. Dessutom kommer odlingen att diskuteras med tips och råd. För information och anmälan kontakta Katarina Holstmark på Jordbruksverket: katarina.holstmark@jordbruksverket.se

2009-11-20